یک پیشنهاد پاییزی جذاب
به گزارش وبلاگ گربه شیشه ای، سوپ بهترین غذا یا میان وعده برای این فصل است؛ به خصوص که کرونا و آنفلوآنزا هم دست از سرمان برنمی دارد و بهتر است با مایعات و مواد مغذی خودمان را تقویت کنیم.
به گزارش وبلاگ گربه شیشه ای، سوپ بهترین غذا یا میان وعده برای این فصل است؛ به خصوص که کرونا و آنفلوآنزا هم دست از سرمان برنمی دارد و بهتر است با مایعات و مواد مغذی خودمان را تقویت کنیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ:
قارچ : 500 گرم
پیاز متوسط: 2 عدد
هویج متوسط: 2 عدد
تره فرنگی: 100 گرم
خامه: 200 گرم
شیر: 250 گرم
کره: 100 گرم
آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت سوپ قارچ:
1. ابتدا پیازها را پس از پوست دریافت به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا کره آب گردد. در مرحله بعدی پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
2. با کره کمی تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم گردد سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست گردد. در همین حین تره فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد می کنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه می کنیم.
3. 10 دقیقه مخلوط تره فرنگی، هویج و پیاز را تفت می دهیم سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد یا رنده می کنیم. پس از گذشت 10 دقیقه قارچ را اضافه می کنیم.
4. به مدت 5 دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم کم داخل یک لیوان آب جوش حل می کنیم (باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نگردد) و به قابلمه اضافه می کنیم.
5. در همین مرحله 3 لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ می زنیم. 5 دقیقه صبر می کنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
6. پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود 5 دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و دیگر در قابلمه را نمی گذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ تزیین نموده و سرو می کنیم.
منبع: ایرنا
منبع: جام جم آنلاین